Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Alphen aan den Rijn Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Alphen aan den Rijn

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

ALPHEN AAN DEN RIJN

Afvoer verstopt Alphen aan den Rijn?

Afvoer verstopt Alphen aan den Rijn? Om je verstopte afvoer te ontstoppen zijn er veel oplossingen. Dit kan best verwarrend zijn. Er zijn veel gereedschappen en middelen beschikbaar voor het ontstoppen. Wij gaan je op deze pagina helpen met een aantal praktische tips.

Alles op deze pagina geprobeerd maar je komt er niet uit? Bel dan Afvoer verstopt Alphen aan den Rijn via 0172 203 878.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn

Zoek jij een ontstoppingsbedrijf in Alphen aan den Rijn? Dan zit je nu op de juiste site!

Ontstoppen Alphen aan den Rijn staat voor je klaar! Wij zijn centraal gelegen in Alphen aan den Rijn en kunnen dus snel bij je zijn. Wij zoeken de meest efficiënte manier om je verstopping te verhelpen. Ook zijn wij er voor al je andere riool problemen.

Naast deze service bieden wij een passend advies om er voor te zorgen dat jouw afvoer zo snel mogelijk ontstopt is. En je hem vervolgens in de meest optimale staat kan houden.

Wat je probleem ook is. Wij, van Ontstoppen Alphen aan den Rijn, lossen het probleem voor je op. Bel  0172 203 878 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Alphen aan den Rijn Logo
Loodgieter ontstoppen Alphen aan den Rijn afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Heb je in het weekend of laat op de avond last van een verstopping? Erg vervelend. Wij snappen dan ook als geen ander dat je direct een oplossing zoekt. Daarom zijn wij 24/7 beschikbaar voor jou!

Bel ons daarom wanneer het jou uitkomt. ons nummer is 0172 203 878. Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn voor je klaar!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Vaak zien we dat elektrische apparaten zoals vaatwassers en wasmachines geblokkeerd worden. Veelal komt dit door vieze filters. Vaak zitten deze vol en kan het water er niet of nauwelijks meer langs. 

Dit kun je makkelijk zelf oplossen. Haal het filter uit de machine, spoel hem met wat warm water af of doe hem in een sopje. Wanneer je filter weer droog is kun je hem terugplaatsen.

Grote kans dat door deze simpele stap je afvoer is ontstopt.

Ontstoppen afvoer Alphen aan den Rijn
Afvoer verstopt Alphen aan den Rijn

Sifon

Sifon legen

Veel afvoeren zijn voorzien van een sifon. Deze is bedoeld om stank tegen te gaan. Maar de kans dat hij een keer verstopt raakt is zeker aanwezig. Dit kun je makkelijk zelf oplossen.

Haal het sifon los, klop de achtergebleven afval rest uit het sifon of spoel hem even goed door, draai hem weer op je afvoer en je probleem is waarschijnlijk opgelost.

Kom je er niet uit? Dan kun je ons altijd bellen. Wij komen je graag helpen.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

In al onze jaren hebben wij ervaren dat zuiveringszout, beter bekend als baking soda, goed werkt wanneer je last hebt van een verstopte afvoer.

Hoe ga je te werk met zuiveringszout? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet het langzaam in de afvoer die verstopt zit. Spoelt het niet direct weg? Geen stres! Laat het een nachtje inweken, dit werkt vaak goed.

Pro tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Alphen aan den Rijn Leiding
Riool ontstoppen Alphen aan den Rijn graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Alphen aan den Rijn om jouw klus te bespreken met onze experts via 0172 203 878.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer kan goed van paskomen bij een verstopte afvoer.

Steek het uiteinde van de veer voorzichtig in je afvoer. Wees voorzichtig met het gebruik van de veer, je kan makkelijk je leiding beschadigen. Wanneer je de verstopping hebt bereikt kun je het best draaien, duwen en trekken. Haal vervolgens de veer weer voorzichtig uit de afvoer.

Als het goed is dan loopt je afvoer nu weer goed door. Is dit niet het geval? Bel dan Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn op 0172 203 878. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Alphen aan den Rijn
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Je afvoer kan makkelijk verstopt raken wanneer je dingen doorspoelt die niet bedoeld zijn om in een leiding te belanden. Denk hierbij aan tampons, vochtige doekjes, chemisch afval, vetresten, etensresten of bijvoorbeeld een toiletblok.

Je kan ook te maken krijgen met een leidingbreuk. Vaak blijven er veel resten bij de breuk hangen. Hierdoor stapelt het zich op en kan er geen water meer langs.

Een ander bekend probleem zijn ingegroeide boomwortels die de leiding blokkeren. Vooral oudere leidingen hebben hier last van.

Op lange termijn kun je veel last krijgen van een leiding die niet goed is aangelegd. Maar ook een aardverschuiving kan het leiding werk goed in de war schoppen. Dit is een lastig op te lossen probleem.

Er zijn dus veel verschillende manieren waarop een leiding verstopt kan raken. Heb jij hier last van? Bel dan sne 0172 203 878.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Een verstopping kun je het beste voorzijn. Dit scheelt jou in de kosten. Je kunt zelf helpen met het voorkomen van ophopingen in je afvoer. Spoel bijvoorbeeld geen etensresten, frituurvet of olie meer door.

Af en toe je leidingen controleren kan je veel problemen schelen. Wij helpen je dan ook graag met een controle van je leidingwerk. Wij gaan met onze camera’s kijken wat er aan de hand is en nemen daarop volgend voorzorgsmaatregelen.

Wij staan dag en nacht voor je klaar. Bel ons daarom op 0172 203 878.

Loodgieter Alphen aan den Rijn Ontstoppen
WC ontstoppen Alphen aan den Rijn

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Zo kijken wij naar welke inspecties er uitgevoerd moeten worden, welke gereedschappen wij nodig zijn, hoeveel arbeidsuren wij kwijt zijn en hoe hardnekkig de verstopping is.

Wij zorgen in ieder geval voor een eerlijke prijs. Door onze efficiënte werkwijze lossen wij alle problemen razendsnel op.

Wil je meer weten over de tarieven? Bel dan snel naar 0172 203 878.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Last van een wc die verstopt zit? Woon je in Alphen aan den Rijn of omgeving? Dan kunnen wij je helpen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-alphenaandenrijn-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Alphen aan den Rijn

Zit je afvoer verstopt? Stroomt je water niet meer weg en je weet niet waar het aan ligt? Neem dan direct contact met ons op!

loodgieter-in-alphenaandenrijn-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Alphen aan den Rijn

Woon je in Alphen aan den Rijn of nabije omgeving? En wil je vervelende problemen voorkomen? Bel dan snel voor een afspraak! Dan inspecteren wij je riool.

Zit je riool verstopt? Kom je er zelf niet meer uit? Woon je in of dichtbij Alphen aan den Rijn? Dan lossen wij het graag op. Bel ons dan snel.

Loodgieter Alphen aan den Rijn Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit je doucheputje verstopt? En woon je in Alphen aan den Rijn of omstreken? Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn helpt je graag!

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Alphen aan den Rijn

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Alphen aan den Rijn en omstreken aan. De gespecialiseerde loodgieters van Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0172 203 878.

Verstopping Alphen aan den Rijn

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Alphen aan den Rijn

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Alphen aan den Rijn Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Ontstoppen Alphen aan den Rijn heeft onze verstopping snel en vakkundig verholpen. Ze waren snel ter plaatse en ze hadden snel onze toiletten ontstopt.

Albert Heijn Alphen aan den Rijn

Onze club is dankbaar voor het geleverde werk. In onze riolering zat een hardnekkige verstopping die Ontstoppen Alphen aan den Rijn met de hogedruk heeft kunenn weghalen.

Alphense Boys

Betrouwbare mannen van Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn hebben goed werk geleverd. Gelukkig voor ons hebben wij meerdere toiletten. Ook de afvoer van onze kantine loopt weer goed door!

Brandweer Kazerne Alphen aan den Rijn

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

riool.linktotaal, riool.starttopper, riool.startbeurs, Riool.linkkwartier, Riool.beginzo, Riool.vindjeviahier , riool.onzestart, riool.linkmee, riool.linkjespagina, riool.vinddirect, riool.zoekvinden, riool.uwpagina, riool.startze, riool.m4n, Loodgieter Rotterdam, Ontstoppen Aalten, Ontstoppen Bergen, Ontstoppen Bilthoven, Ontstoppen Boxmeer, Ontstoppen Boxtel, Ontstoppen Castricum, Ontstoppen Coevorden, Ontstoppen Dalfsen, Ontstoppen Deurne, Ontstoppen Dieren, Ontstoppen Dongen, Ontstoppen Drunen, Ontstoppen Duiven, Ontstoppen Geldrop, Ontstoppen Goes, Ontstoppen Gorinchem, Ontstoppen Heesch, Ontstoppen Huissen, Ontstoppen Huizen, Ontstoppen Katwijk, Ontstoppen Lisse, Ontstoppen Middelburg, Ontstoppen Moerdijk, Ontstoppen Oisterwijk, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Raalte, Ontstoppen Rosmalen, Ontstoppen Sint Oedenrode, Ontstoppen Terneuzen, Ontstoppen Uden, Ontstoppen Valkenswaard, Ontstoppen Veghel, Ontstoppen Velp, Ontstoppen Vlijmen, Ontstoppen Vlissingen, Ontstoppen Vught, Ontstoppen Waddinxveen, Ontstoppen Zeeland, Riool ontstoppen Aalten, Riool ontstoppen Bergen, Riool ontstoppen Bilthoven, Riool ontstoppen Boxmeer, Riool ontstoppen Boxtel, Riool ontstoppen Castricum, Riool ontstoppen Coevorden, Riool ontstoppen Dalfsen, Riool ontstoppen Deurne, Riool ontstoppen Dieren, Riool ontstoppen Dongen, Riool ontstoppen Drunen, Riool ontstoppen Duiven, Riool ontstoppen Geldrop, Riool ontstoppen Goes, Riool ontstoppen Gorinchem, Riool ontstoppen Heesch, Riool ontstoppen Huissen, Riool ontstoppen Huizen, Riool ontstoppen Katwijk, Riool ontstoppen Lisse, Riool ontstoppen Middelburg, Riool ontstoppen Moerdijk, Riool ontstoppen Oisterwijk, Riool ontstoppen Papendrecht, Riool ontstoppen Raalte, Riool ontstoppen Rosmalen, Riool ontstoppen Sint Oedenrode, Riool ontstoppen Terneuzen, Riool ontstoppen Uden, Riool ontstoppen Valkenswaard, Riool ontstoppen Veghel, Riool ontstoppen Velp, Riool ontstoppen Vlijmen, Riool ontstoppen Vlissingen, Riool ontstoppen Vught, Riool ontstoppen Waddinxveen, Riool ontstoppen Zeeland, Ontstopping Antwerpen, Wc Ontstoppen Antwerpen, Ontstoppingsbedrijf Zwolle, Ontstoppingsdienst Haarlem, Ontstoppingsdienst Amsterdam, Ontstoppingsbedrijf Breda, Ontstoppingsdienst Utrecht, Ontstoppingsdienst Amersfoort, Ontstoppingsbedrijf Tilburg, Ontstoppingsdienst Diemen, Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp, Ontstoppingsdienst Almere, Ontstoppingsdienst Den Haag, Ontstoppingsdienst Rotterdam, Ontstoppingsbedrijf Enschede, Ontstoppingsbedrijf Hengelo, Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, Ontstoppingsbedrijf Gouda, Ontstoppingsbedrijf Deventer, Ontstoppingsbedrijf Leiden, Ontstoppingsbedrijf Zoetermeer, Ontstoppingsbedrijf Heerhugowaard, Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, Ontstoppingsbedrijf Purmerend, Ontstoppingsbedrijf Zaandam, Ontstoppingsbedrijf Almelo, Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen, Ontstoppingsbedrijf Ede, Ontstoppingsdienst Meppel, Ontstoppingsdienst Harderwijk, Ontstoppingsbedrijf Amstelveen, Ontstoppingsdienst Arnhem, Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, Ontstoppingsbedrijf Schiedam, Ontstoppingsbedrijf Hilversum, Ontstoppingsbedrijf Groningen, Ontstoppingsbedrijf Assen, Ontstoppingsdienst Drachten, Ontstoppingsbedrijf Heerenveen, Ontstoppingsbedrijf Den Bosch, Ontstoppingsdienst Nijmegen, Ontstoppingsbedrijf Emmen, Ontstoppingsbedrijf Roosendaal, Ontstoppingsdienst Etten-Leur, Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom, Ontstoppingsbedrijf Oosterhout, Ontstoppingsbedrijf Delft, Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein, Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep, Ontstoppingsbedrijf Hoorn, Ontstoppingsdienst Zaanstad, Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel, Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer, Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse, Ontstoppingsbedrijf Doetinchem, Ontstoppingsdienst Veenendaal, Ontstoppingsbedrijf Oss, Ontstoppingsbedrijf Helmond, Ontstoppingsbedrijf Maastricht, Ontstoppingsbedrijf Venlo, Ontstoppingsdienst Roermond, Ontstoppingsbedrijf Weert, Ontstoppingsbedrijf Heerlen, Ontstoppingsdienst Lelystad, Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, Ontstoppingsdienst Dronten, Ontstoppingsdienst Wageningen, Ontstoppingsdienst Maarssen, Ontstoppingsdienst Nijkerk, Ontstoppingsdienst Mijdrecht, Ontstoppingsdienst Uithoorn, Ontstoppingsdienst Vianen, Ontstoppingsdienst Noordwijk, Ontstoppingsbedrijf Vlaardingen, Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch, Ontstoppingsdienst Westland, Ontstoppingsbedrijf IJmuiden, Ontstoppingsdienst Kampen, Ontstoppingsbedrijf Zeist, Ontstoppingsbedrijf Hardenberg, Ontstoppingsbedrijf Barneveld, Ontstoppingsbedrijf Rijswijk, Ontstoppingsdienst Wijchen, Ontstoppingsdienst Houten, Ontstoppingsbedrijf Barendrecht, Ontstoppingsbedrijf Waalwijk, Ontstoppingsbedrijf Soest, Ontstoppingsdienst Schagen, Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk, Ontstoppingsbedrijf Zwijndrecht, Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland, Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, Ontstoppingsbedrijf Beverwijk, Ontstoppingsbedrijf Veldhoven, Ontstoppingsbedrijf Kerkrade, Ontstoppingsbedrijf Wassenaar, Ontstoppingsbedrijf Heemskerk, Ontstoppingsbedrijf Woerden, Ontstoppingsbedrijf Aalten, Ontstoppingsbedrijf Bergen, Ontstoppingsdienst Bilthoven, Ontstoppingsbedrijf Boxmeer, Ontstoppingsdienst Boxtel, Ontstoppingsbedrijf Coevorden, Ontstoppingsbedrijf Dalfsen, Ontstoppingsdienst Deurne, Ontstoppingsbedrijf Dieren, Ontstoppingsdienst Dongen, Ontstoppingsbedrijf Drunen, Ontstoppingsdienst Duiven, Ontstoppingsbedrijf Geldrop, Ontstoppingsbedrijf Goes, Ontstoppingsdienst Gorinchem, Ontstoppingsbedrijf Heesch, Ontstoppingsdienst Huissen, Ontstoppingsdienst Huizen, Ontstoppingsdienst Katwijk, Ontstoppingsdienst Lisse, Ontstoppingsbedrijf Middelburg, Ontstoppingsdienst Moerdijk, Ontstoppingsdienst Papendrecht, Ontstoppingsbedrijf Raalte, Ontstoppingsbedrijf Rosmalen, Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode, Ontstoppingsbedrijf Terneuzen, Ontstoppingsbedrijf Uden, Ontstoppingsdienst Valkenswaard, Ontstoppingsbedrijf Veghel, Ontstoppingsbedrijf Velp, Ontstoppingsbedrijf Vlijmen, Ontstoppingsdienst Vlissingen, Ontstoppingsdienst Vught, Ontstoppingsdienst Waddinxveen, Ontstoppingsbedrijf Zeeland, Drain Cleaning Amsterdam, Drain Cleaning Rotterdam, Drain Cleaning Den Haag, Drain Cleaning Eindhoven, Drain Cleaning Veldhoven, Drain Cleaning Leiden, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0172 203 878

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Alphen aan den Rijn

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Alphen aan den Rijn