Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Alphen aan den Rijn Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Alphen aan den Rijn

Wij verhelpen jouw riool verstopping

ALPHEN AAN DEN RIJN

Riool ontstoppen Alphen aan den Rijn?

Riool ontstoppen Alphen aan den Rijn? Een verstopping in je riool los je het snelst op wanneer je de oorzaak aan pakt. Op deze manier heb je het minste last van overlast. Een oplossing vinden is alleen niet altijd makkelijk. Daarom helpen wij je met een aantal praktische tips

Riool Ontstoppen Alphen aan den Rijn begrijpt het wanneer je zit met een aantal vragen. vrijblijvend met 0172 203 878 om jouw klus te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Nu vraag je je waarschijnlijk af: waar zit de verstopping? En hoe ontstop ik het?

Ken je het dat je gootsteen gaat borrelen wanneer je je toilet doorspoelt? Of dat er water in je wasbak blijft staan? Dan is dit een signaal dat je riool verstopt is. Professionele hulp inschakelen is dan ook verstandig.

Het kan zijn dat een enkele leiding is verstopt of dat er meerderen tegelijk zijn verstopt. Blijft er bijvoorbeeld water in je douche staan? Dan is een ophoping van haren en zeepresten vaak de oorzaak. 

Je kunt de bron opsporen door in iedere afvoer van je woning een emmer water leeg te gieten. De afvoer waar het water in blijft staan is dan waarschijnlijk verstopt.

Kom je er zelf niet uit? Dan kun je altijd nog bellen met 0172 203 878 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Alphen aan den Rijn Logo
Loodgieter ontstoppen Alphen aan den Rijn afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Wil je je riool ontstoppen met een hogedruk reiniger? Dan is het verstandig om voorzichtig aan te doen. Het is een krachtige en effectieve manier om je riool te ontstoppen, maar tegelijkertijd ook zeer risicovol. Andere methodes hebben daarom altijd de voorkeur ten opzichte van de hogedrukreiniger.

Ga je toch aan de slag met een hogedrukreiniger? Dan is het van belang dat de kop zo ver als mogelijk de afvoer in steekt. Daarna spoel je de leiding 3 minuten goed door.

Wil je liever geen risico lopen? Laat het dan over aan vakmanne. Bel daarom snel met 0172 203 878.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer kan van paskomen wanneer de verstopping iets dieper in de leiding zit. Wel is het noodzaak om voorzichtig te werk te gaan. Met een ontstoppingsveer kun je namelijk de binnenkant van de buizen beschadigen wat op lange termijn veel problemen op kan leveren.

De ontstoppingsveer is samen met zuiveringszout een zeer effectieve manier. Zuiveringszout zorgt er namelijk voor dat de laatste resten ook losweken van de afvoerwand. Zo voorkom je nieuwe ophopingen!

Lukt het niet? Wanneer je ons inschakelt helpen wij je vaak dezelfde dag nog. Neem contact met ons op via 0172 203 878.

Ontstoppen afvoer Alphen aan den Rijn
Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Een plopper zorgt voor zuigkracht waardoor je het afval in de leiding weer naar boven kunt brengen.

De plopper werkt op de volgende manier: Je zet de plopper op de afvoer en zorgt dat deze helemaal is afgedekt. Als de plopper goed vast zit dan trek je een paar keer flink aan de plopper. Dit werkt vaak niet de eerste keer, herhaaldelijke pogingen zijn dus van toepassing. Ook hier kun je weer prima samen werken met zuiveringszout.

Hulp nodig met je verstopping? Bel dan met Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn op 0172 203 878.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Zuiveringszout, beter bekend als soda, is al eerder genoemd om andere methodes te helpen. Maar het kan ook prima opzichzelf gebruikt worden. Hieronder leggen we je uit hoe het werkt.

Schep wat soda in je leiding en laat het even een paar minuten inwerken. Gooi vervolgens kokend water door je leiding. Dit moet je waarschijnlijk een paar keer doen voor een optimaal resultaat.

Soda werkt ontvettend. En voorkomt dus nieuwe ophopingen. Het is met name effectief bij een ophoping van afval. Zoals resten van zeep, haar of eten.

Heeft soda na een aantal keer nog geen resultaat geboekt? Dan helpen we je graag. Bel 0172 203 878, dan staat Ontstoppen Alphen aan den Rijn snel voor je klaar!

Ontstoppen Alphen aan den Rijn Leiding
Riool ontstoppen Alphen aan den Rijn graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Vaak zie je dat verschillende retail ketens een verscheidenheid aan ontstoppingsproducten verkoopt. Wij raden het alleen wel af om deze middelen te kopen. Vaak zijn dit chemische middelen. Chemische middelen hebben een bijtende werking, waardoor ze jouw leidingen van de binnenkant kunnen aantasten. 

Buiten de beschadigingen om is het ook nog eens slecht voor het milieu. Het komt niet alleen in jouw riool maar ook in het hoofdriool. Daarom raden wij dit af!

Wil jij wel een verantwoorde aanpak? Bel ons dan op 0172 203 878.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het ontstoppen van je riool niet goed?  Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Heb jezelf 2 linker handen? Of beschik je niet over de juiste middelen? Dan helpen onze ervaren loodgieters je graag met al je riool problemen. Onze vakmannen zijn VCA-gecertificeerd en werken met de juiste gereedschappen. We staan 24/7 voor je klaar.

Woon jij in of rondom Alphen aan den Rijn? Dan kunnen wij snel ter plaatse zijn vanwege onze centrale ligging in Alphen aan den Rijn

Bel daarom nu naar 0172 203 878. Ontstoppingsdienst komt zo snel mogelijk naar je toe.

Graven riool Alphen aan den Rijn

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Last van een wc die verstopt zit? Woon je in Alphen aan den Rijn of omgeving? Dan kunnen wij je helpen. Maak snel een afspraak!

Zit je afvoer verstopt? Stroomt je water niet meer weg en je weet niet waar het aan ligt? Neem dan direct contact met ons op!

loodgieter-in-alphenaandenrijn-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Alphen aan den Rijn

Woon je in Alphen aan den Rijn of nabije omgeving? En wil je vervelende problemen voorkomen? Bel dan snel voor een afspraak! Dan inspecteren wij je riool.

loodgieter-alphenaandenrijn-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Alphen aan den Rijn

Zit je riool verstopt? Kom je er zelf niet meer uit? Woon je in of dichtbij Alphen aan den Rijn? Dan lossen wij het graag op. Bel ons dan snel.

Loodgieter Alphen aan den Rijn Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit je doucheputje verstopt? En woon je in Alphen aan den Rijn of omstreken? Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn helpt je graag!

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Alphen aan den Rijn

Bij Ontstoppen Alphen aan den Rijn werken vakmensen, loodgieters met jarenlange ervaring. Wij lossen dan ook graag je problemen op. Zo hebben wij in de afgelopen jaren al talloze verstoppingen ontstopt en kelders leeggepompt. Hiervoor gebruiken wij een pomp die ruim 6300 liter water weg kan pompen.

Wij zijn overtuigd van onze eigen service en kwaliteit. Daarom bieden wij volledige garantie over onze werkzaamheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 203 878.

Verstopping Alphen aan den Rijn

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Alphen aan den Rijn!

Riool Alphen aan den Rijn

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Alphen aan den Rijn Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Ontstoppen Alphen aan den Rijn heeft onze verstopping snel en vakkundig verholpen. Ze waren snel ter plaatse en ze hadden snel onze toiletten ontstopt.

Albert Heijn Alphen aan den Rijn

Onze club is dankbaar voor het geleverde werk. In onze riolering zat een hardnekkige verstopping die Ontstoppen Alphen aan den Rijn met de hogedruk heeft kunenn weghalen.

Alphense Boys

Betrouwbare mannen van Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn hebben goed werk geleverd. Gelukkig voor ons hebben wij meerdere toiletten. Ook de afvoer van onze kantine loopt weer goed door!

Brandweer Kazerne Alphen aan den Rijn

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

riool.linktotaal, riool.starttopper, riool.startbeurs, Riool.linkkwartier, Riool.beginzo, Riool.vindjeviahier , riool.onzestart, riool.linkmee, riool.linkjespagina, riool.vinddirect, riool.zoekvinden, riool.uwpagina, riool.startze, riool.m4n, Loodgieter Rotterdam, Ontstoppen Aalten, Ontstoppen Bergen, Ontstoppen Bilthoven, Ontstoppen Boxmeer, Ontstoppen Boxtel, Ontstoppen Castricum, Ontstoppen Coevorden, Ontstoppen Dalfsen, Ontstoppen Deurne, Ontstoppen Dieren, Ontstoppen Dongen, Ontstoppen Drunen, Ontstoppen Duiven, Ontstoppen Geldrop, Ontstoppen Goes, Ontstoppen Gorinchem, Ontstoppen Heesch, Ontstoppen Huissen, Ontstoppen Huizen, Ontstoppen Katwijk, Ontstoppen Lisse, Ontstoppen Middelburg, Ontstoppen Moerdijk, Ontstoppen Oisterwijk, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Raalte, Ontstoppen Rosmalen, Ontstoppen Sint Oedenrode, Ontstoppen Terneuzen, Ontstoppen Uden, Ontstoppen Valkenswaard, Ontstoppen Veghel, Ontstoppen Velp, Ontstoppen Vlijmen, Ontstoppen Vlissingen, Ontstoppen Vught, Ontstoppen Waddinxveen, Ontstoppen Zeeland, Riool ontstoppen Aalten, Riool ontstoppen Bergen, Riool ontstoppen Bilthoven, Riool ontstoppen Boxmeer, Riool ontstoppen Boxtel, Riool ontstoppen Castricum, Riool ontstoppen Coevorden, Riool ontstoppen Dalfsen, Riool ontstoppen Deurne, Riool ontstoppen Dieren, Riool ontstoppen Dongen, Riool ontstoppen Drunen, Riool ontstoppen Duiven, Riool ontstoppen Geldrop, Riool ontstoppen Goes, Riool ontstoppen Gorinchem, Riool ontstoppen Heesch, Riool ontstoppen Huissen, Riool ontstoppen Huizen, Riool ontstoppen Katwijk, Riool ontstoppen Lisse, Riool ontstoppen Middelburg, Riool ontstoppen Moerdijk, Riool ontstoppen Oisterwijk, Riool ontstoppen Papendrecht, Riool ontstoppen Raalte, Riool ontstoppen Rosmalen, Riool ontstoppen Sint Oedenrode, Riool ontstoppen Terneuzen, Riool ontstoppen Uden, Riool ontstoppen Valkenswaard, Riool ontstoppen Veghel, Riool ontstoppen Velp, Riool ontstoppen Vlijmen, Riool ontstoppen Vlissingen, Riool ontstoppen Vught, Riool ontstoppen Waddinxveen, Riool ontstoppen Zeeland, Ontstopping Antwerpen, Wc Ontstoppen Antwerpen, Ontstoppingsbedrijf Zwolle, Ontstoppingsdienst Haarlem, Ontstoppingsdienst Amsterdam, Ontstoppingsbedrijf Breda, Ontstoppingsdienst Utrecht, Ontstoppingsdienst Amersfoort, Ontstoppingsbedrijf Tilburg, Ontstoppingsdienst Diemen, Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp, Ontstoppingsdienst Almere, Ontstoppingsdienst Den Haag, Ontstoppingsdienst Rotterdam, Ontstoppingsbedrijf Enschede, Ontstoppingsbedrijf Hengelo, Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, Ontstoppingsbedrijf Gouda, Ontstoppingsbedrijf Deventer, Ontstoppingsbedrijf Leiden, Ontstoppingsbedrijf Zoetermeer, Ontstoppingsbedrijf Heerhugowaard, Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, Ontstoppingsbedrijf Purmerend, Ontstoppingsbedrijf Zaandam, Ontstoppingsbedrijf Almelo, Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen, Ontstoppingsbedrijf Ede, Ontstoppingsdienst Meppel, Ontstoppingsdienst Harderwijk, Ontstoppingsbedrijf Amstelveen, Ontstoppingsdienst Arnhem, Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, Ontstoppingsbedrijf Schiedam, Ontstoppingsbedrijf Hilversum, Ontstoppingsbedrijf Groningen, Ontstoppingsbedrijf Assen, Ontstoppingsdienst Drachten, Ontstoppingsbedrijf Heerenveen, Ontstoppingsbedrijf Den Bosch, Ontstoppingsdienst Nijmegen, Ontstoppingsbedrijf Emmen, Ontstoppingsbedrijf Roosendaal, Ontstoppingsdienst Etten-Leur, Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom, Ontstoppingsbedrijf Oosterhout, Ontstoppingsbedrijf Delft, Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein, Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep, Ontstoppingsbedrijf Hoorn, Ontstoppingsdienst Zaanstad, Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel, Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer, Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse, Ontstoppingsbedrijf Doetinchem, Ontstoppingsdienst Veenendaal, Ontstoppingsbedrijf Oss, Ontstoppingsbedrijf Helmond, Ontstoppingsbedrijf Maastricht, Ontstoppingsbedrijf Venlo, Ontstoppingsdienst Roermond, Ontstoppingsbedrijf Weert, Ontstoppingsbedrijf Heerlen, Ontstoppingsdienst Lelystad, Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, Ontstoppingsdienst Dronten, Ontstoppingsdienst Wageningen, Ontstoppingsdienst Maarssen, Ontstoppingsdienst Nijkerk, Ontstoppingsdienst Mijdrecht, Ontstoppingsdienst Uithoorn, Ontstoppingsdienst Vianen, Ontstoppingsdienst Noordwijk, Ontstoppingsbedrijf Vlaardingen, Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch, Ontstoppingsdienst Westland, Ontstoppingsbedrijf IJmuiden, Ontstoppingsdienst Kampen, Ontstoppingsbedrijf Zeist, Ontstoppingsbedrijf Hardenberg, Ontstoppingsbedrijf Barneveld, Ontstoppingsbedrijf Rijswijk, Ontstoppingsdienst Wijchen, Ontstoppingsdienst Houten, Ontstoppingsbedrijf Barendrecht, Ontstoppingsbedrijf Waalwijk, Ontstoppingsbedrijf Soest, Ontstoppingsdienst Schagen, Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk, Ontstoppingsbedrijf Zwijndrecht, Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland, Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, Ontstoppingsbedrijf Beverwijk, Ontstoppingsbedrijf Veldhoven, Ontstoppingsbedrijf Kerkrade, Ontstoppingsbedrijf Wassenaar, Ontstoppingsbedrijf Heemskerk, Ontstoppingsbedrijf Woerden, Ontstoppingsbedrijf Aalten, Ontstoppingsbedrijf Bergen, Ontstoppingsdienst Bilthoven, Ontstoppingsbedrijf Boxmeer, Ontstoppingsdienst Boxtel, Ontstoppingsbedrijf Coevorden, Ontstoppingsbedrijf Dalfsen, Ontstoppingsdienst Deurne, Ontstoppingsbedrijf Dieren, Ontstoppingsdienst Dongen, Ontstoppingsbedrijf Drunen, Ontstoppingsdienst Duiven, Ontstoppingsbedrijf Geldrop, Ontstoppingsbedrijf Goes, Ontstoppingsdienst Gorinchem, Ontstoppingsbedrijf Heesch, Ontstoppingsdienst Huissen, Ontstoppingsdienst Huizen, Ontstoppingsdienst Katwijk, Ontstoppingsdienst Lisse, Ontstoppingsbedrijf Middelburg, Ontstoppingsdienst Moerdijk, Ontstoppingsdienst Papendrecht, Ontstoppingsbedrijf Raalte, Ontstoppingsbedrijf Rosmalen, Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode, Ontstoppingsbedrijf Terneuzen, Ontstoppingsbedrijf Uden, Ontstoppingsdienst Valkenswaard, Ontstoppingsbedrijf Veghel, Ontstoppingsbedrijf Velp, Ontstoppingsbedrijf Vlijmen, Ontstoppingsdienst Vlissingen, Ontstoppingsdienst Vught, Ontstoppingsdienst Waddinxveen, Ontstoppingsbedrijf Zeeland, Drain Cleaning Amsterdam, Drain Cleaning Rotterdam, Drain Cleaning Den Haag, Drain Cleaning Eindhoven, Drain Cleaning Veldhoven, Drain Cleaning Leiden, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0172 203 878

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Alphen aan den Rijn

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Alphen aan den Rijn